در طول چند ساعت گذشته قیمت بیت کوین به زیر 9000$ دلار بازگشت و به کف روزانه 8,813$ دلاری خود رسید. اگر نگاهی به وضعیت بیت کوین بیاندازیم متوجه می شویم که از تاریخ 24 ژوئن بود که دیگر شیب حرکت بیت کوین تغییر کرد و به زیر MA 20 تغییر مسیر داد. امروز هم که همگی شاهد ریزش قیمت بیت کوین تا 8,813$ بودیم که بعد از فروش حجم زیادی از آن اتفاق افتاد.
در بیشتر تحلیل های صورت گرفته در وضعیت های این چنینی که بیت کوین روی قیمت مشخصی پرش انجام می دهد به این نتیجه رسیده ایم که خریداران در هر کف قیمتی زیر 9000$ دلار مشتاق خرید بیت کوین هستند. ریزش قیمت امروز بیت کوین نیز آن را به یک نقطه کلیدی در اندیکاتور VPVR در قیمت 8,800$ نزدیک کرد که همین مزید بر علت شد.
البته اگر خرس ها در کار خود موفق عمل کنند از این هم جلوتر رفته و قیمت این ارز دیجیتالی پیشتاز به زیر MA 200 در 8,325$ دلار خواهد رسید. اما اگر در این نقطه هیچ حمایتی صورت نگیرد بازهم ریزش ادامه داشته و وارد محدوده 7,400$ تا 6,800$ دلاری خواهیم شد.
اصلاح هفتگی با حجم معاملات پایین
دیگر سرمایه گذاران به پولبک های خفیف آخر هفته که همزمان با کاهش حجم معاملات صورت می گیرد، عادت کرده اند. علاوه بر این احتمال این وجود دارد که تریدرهای بسیاری در اطراف زمین مشغول تماشای بازی بیت کوین هستند تا ببینند تکلیف 1.06$ میلیارد دلار قرارداد فیوچرز و آپشن منقضی شده چه خواهد شد.
به گفته بعضی از تحلیلگران بازار بیت کوین در حال حاضر بعد از انقضای حجم زیادی از معاملات آپشنز در منطقه خنثی به سر می برد. طبق گفته های آقای مرسل پچمن:
منقضی شدن قرارادادهای آپشنز تأثیر قابل توجهی بر روی بازار نخواهد داشت زیرا بیشتر این قراردادها با هدف 10 هزاردلار یا بالاتر بسته شده بودند. این رویداد در حقیقت باعث شد تا 67% از معاملات باز در روزهای گذشته به ارزش 1.7 میلیارد دلار بسته شود که 70% آن مربوط به بورس کالای شیکاگو (CME) و 50% مربوط به صرافی فیوچرز و آپشنز Deribit می شد.
داستان منقضی شدن قراردادهای فیوچرز کمی متفاوت بوده و به عنوان مثال تریدرهای بازار کالای شیکاگو مجدداً بعد از منقضی شدن موارد قبلی به اصطلاح رول اور انجام داده و پوزیشن را به روز کاری بعدی موکول کرده اند. تعداد معاملات باز صرافی های Bitmex و Deribit نیز بعد از منقضی شدن قراردادهای قبلی شاهد تغییر خاصی نبود و این نشان می دهد که تریدرها رول اور انجام داده اند.البته در صرافی OKEx قضیه کمی متفاوت بود و نیمی از قراردادهای فیوچرز برای همیشه منقضی شدند.
به طور کلی آمارهای به دست آمده نشان می دهد که تریدرها تمایلی به باز کردن پوزیشن های جدید بعد از پایان هفته ندارند. علاوه بر این عملکرد منفی بازارهالی مالی نیز می تواند دلیلی برای ترسیدن سرمایه گذاران باشد. زیرا همبستگی بین شاخص S&P500 و بیت کوین بسیار زیاد است.
همزمان با اصلاحیه قیمت بیت کوین، آلت کوین ها نیز در امان نمانده و شاهد ریزش های سنگینی بودند. به طور مثال اتریوم (ETH) سقوط 4%، چین لینک (LINK) سقوط 6.42% و توکن دیفای کمپاند (COMP) شاهد ریزش 13.17% بود.
طبق آمارهای منتشر شده توسط سایت کوین مارکت کپ، سهم بازار ارزهای دیجیتال به طور کلی بر روی عدد 255.7$ میلیارد دلار ایستاده و تسلط بیت کوین حدود 65.1% است.
منبع: cointelegraph