آموزش فیوچرز کوکوین یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که پیش از ورود به دنیای ترید باید آن را به خوبی یاد بگیرید. زیرا در صورت کوچک‌ترین اشتباه و عدم آشنایی با نحوه عملکرد در سایت ممکن است نتوانید معامله را به موقع بسته یا تغییرات لازم را انجام داده و ضرر کنید.

به همین خاطر بهتر است یکبار برای همیشه شیوه و نکات مهم ترید فیوچرز کوکوین را یاد بگیرید. در این مقاله از سایت‌ای کلابز به همه موارد مهم اشاره خواهیم کرد تا با خیال راحت در صرافی کوکوین معامله کنید.

آموزش فیوچرز کوکوین

در مرحله اول بهتر است با بخش‌های مختلف صفحه Futures صرافی کوکوین آشنا شده و سپس آموزش فیوچرز کوکوین برای باز کردن پوزیشن را داشته باشیم.

به محض ورود به فیوچرز، در صفحه اصلی فیوچرز کوکوین شاهد تصویری مشابه تصویر زیر خواهید بود که هرکدام را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.

آموزش فیوچرز کوکوین

بخش Contracts (قراردادها): در این بخش از صرافی که همان منوی بالایی آن است می‌توانید به راحتی بین قراردادهای مختلف بازار جابه جا شده و وضعیت آخرین قیمت، تغییرات و حجم تراکنش‌ها را به صورت زنده تماشا کنید.
بخش Trade (معامله): این قسمت به شما امکان بازکردن و بستن معاملات یا همان پوزیشن لانگ و شورت را خواهد داد. از همین قسمت شما وارد معاملات فیوچرز خواهید شد.
بخش Market (بازار): قسمت بازار مربوط به نمایش وضعیت نمودارهای قراردادی است که انتخاب کرده‌اید. به عنوان مثال اگر قرارداد را بر روی جفت ارز BTC/USDT قراردهید. شاهد وضعیت لحظه‌ای بازار و نمودار بیت کوین به تتر خواهید بود.
بخش Positions (پوزیشن ها): در این بخش معاملات یا همان پوزیشن‌های باز خود را می‌توانید ببینید. دراین قسمت تمامی درخواست‌های اجرا شده و اجرا نشده شما به نمایش گذاشته می‌شود. البته اگر هنوز پوزیشنی باز نکرده باشید، قطعاً این قسمت خالی خواهد بود.

خب بهتر است در ادامه به توضیح مفصل‌تر هرکدام از بخش‌ها بپردازیم تا هیچ نقطه ابهامی برای شما باقی نماند.

1. آموزش فیوچرز کوکوین: ترید

برای شروع ترید در فیوچرز کوکوین ابتدا باید این قابلیت را برای اکانت خود فعال کنید. در نتیجه اگر داخل صرافی کوکوین حساب دارید در مرحله اول باید از بخش Login وارد حساب خود شوید. چنانچه در صرافی کوکوین هنوز حسابی افتتاح نکرده‌اید باید از بخش Signup اینکار را انجام دهید.

بعد از ورود به حساب صرافی کوکوین خود باید به قسمت ترید فیوچرز در بخش Futures- Derivation رفته و در آنجا بر روی دکمه «Enable Contract Trading» کلیک کرده و سپس تیک «I Have Read and Agree» را بزنید تا ترید فیوچرز صرافی کوکوین برای شما فعال شود.

آموزش ترید فیوچرز

دقت داشته باشید که با زدن این دکمه شما به صرافی دستور می‌دهید تا بخش فیوچرز برای شما باز شود و با زدن تیک ادعا می‌کنید که تمامی شرایط و قوانین فیوچرز را خوانده و پذیرفته‌اید.

2. آموزش فیوچرز کوکوین: پسورد ترید

یکی از نکات بسیار مهمی که ممکن است برای شما تازگی داشته باشد، پسورد یا همان رمزعبور ترید است. زیرا در هیچ صرافی دیگری چنین امکانی وجود ندارد.

در صرافی کوکوین برای اینکه هر بار بتوانید ترید کنید، باید حتماً پسورد ترید خود را بزنید تا این بخش فعال شود. به همین خاطر به خاطر سپردن این کلمه یا یادداشت کردن آن اهمیت بسیار زیادی دارد.

پسورد ترید

نکته: دقت کنید که در صورت گم کردن یا فراموشی کلمه عبور ترید باید در صرافی احراز هویت انجام دهید تا امکان تغییر آن وجود داشته باشد.

3. آموزش فیوچرز کوکوین: موجودی فیوچرز

یکی از نکات مهم دیگر آموزش فیوچرز کوکوین این است که باید بدانید بخش دارایی‌های مربوط به ترید شما از فیوچرز جدا خواهد بود. در نتیجه اگر حتی حساب شما موجودی داشته باشد باید آن را به بخش فیوچرز انتقال دهید تا بتوانید با آن معامله کنید.

برای بررسی میزان دارایی خود کافی است از دکمه بالای منو Asset وارد بخش دارایی‌ها شده و موجودی خود را در بخش اصلی اکانت بررسی کنید.

موجودی صرافی

در صورتی که موجودی USDT (تتر) داخل صرافی داشته باشید با زدن دکمه Transfer (انتقال) می‌توانید مقدار دلاری که می‌خواهید را به بخش فیوچرز کوکوین منتقل کرده و با آن معامله کنید. البته بخشی هم برای واریز مستقیم در بخش فیوچرز وجود دارد که می‌توانید از این قسمت برای واریز وجه به حساب فیوچرز استفاده کنید.

4. آموزش فیوچرز کوکوین: باز کردن پوزیشن

بعد از انتقال پول دیگر فاصله زیادی با باز کردن اول پوزیشن لانگ یا شورت ندارید. البته از همین ابتدا باید با معنی پوزیشن لانگ و شورت آشنایی داشته باشید.

نکته: پوزیشن لانگ را زمانی باز می‌کنید که امید به بالا رفتن قیمت جفت ارز مورد نظر خود دارید و پوزیشن شورت را زمانی باز می‌کنید که انتظار ریزش در جفت ارز انتخابی خود را دارید.

شورت و لانگ

نوع Order یا سفارش

در حال حاضر صرافی کوکوین انواع مختلفی از سفارش را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که باید یکی از آنها را برای باز کردن پوزیشن انتخاب کنید.

1.سفارش Limit Order: در سفارش لیمیت اوردر از یک قیمت از پیش مشخص شده برای خرید یا فروش محصول استفاده می‌شود. در صرافی کوکوین شما قیمت سفارش و مقدار آن را درج کرده و بر روی یکی از دو دکمه Buy/long یا Sell/Short کلیک می‌کنید تا سفارش لیمیت اوردر شما ثبت شود.

انواع اوردر

2. سفارش Market Order: در سفارش مارکت اوردر شما به صرافی دستور می‌دهید که در قیمت لحظه‌ای بازار سفارش شما را به سرعت ثبت کند. برای باز کردن پوزیشن در این بخش فقط کافی است Market Order را فعال کرده و سپس مقدار مورد نظر خود را وارد کرده و دکمه Buy/long یا Sell/Short را با توجه به نوع سفارش خود انتخاب کنید.

3. سفارش Stop Order: سفارش استاپ اوردر به نحوی است که زمانی که قیمت محصول به قیمت استاپ از پیش مشخص شده شما رسید تازه سفارش شما در بازار فعال خواهد شد. برای استفاده از قسمت Stop Order ابتدا باید نوع فعالسازی خود را از بین سه گزینه Last price / Mark Price / index Price انتخاب کرده و سپس قیمت استاپ، قیمت سفارش و مقدار سفارش خود را وارد کنید تا سفارش شما ثبت شود.

 

5. آموزش فیوچرز کوکوین: لوریج

در حقیقت بخش لوریج برای چند برابر کردن سود یا ضرر شماست. یعنی هرچقدر لوریج شما بالاتر باشد، اگر در سود باشید سود شما هم بیشتر خواهد بود.

آموزش لوریج

عکس این موضوع نیز درست است یعنی اگر شما با لوریج بالا در ضرر باشید، بدون شک ضرر شما نیز چندین برابر خواهد بود. در نتیجه در انتخاب اولیه لوریج خود احتیاط کنید زیرا امکان تغییر آن بعد از معامله وجود ندارد. در صورتی که اکانت شما احراز هویت نشده باشد نیز در صرافی کوکوین تا مقدار مشخصی می‌توانید لوریج را بالا ببرید.

6. آموزش فیوچرز کوکوین: بستن پوزیشن

در صورتی که به تازگی فیوچرز را شروع کرده‌اید بهتر است برای یادگیری با نحوه عملکرد بخش‌های مختلف و نحوه باز کردن و بستن پوزیشن حتماً ابتدا با مقدار کم و لوریج پایین پوزیشن باز کرده و ببندید تا کاملاً به آن عادت کنید.

برای بستن پوزیشن کافی است دکمه Close را زده بعد از انتخاب نوع بسته شدن پوزیشن آن را ببندید. دقت کنید که در این قسمت نیز 2 حالت برای بستن پوزیشن وجود دارد.

برای بستن پوزیشن در قیمت بازار Market Order را انتخاب کرده و سپس درصد بستن پوزیشن را انتخاب کرده و دکمه تأیید را بزنید. در صورتی که می‌خواهید همه پوزیشن شما بسته شود، 100% را انتخاب کنید.

مارکت اوردر
برای بستن پوزیشن بعد از رسیدن به قیمتی به خصوص نیز Limit Order را انتخاب کرده و قیمت مدنظر شما برای بسته شدن پوزیشن و مقدار آن را انتخاب نموده و دکمه تأیید را بزنید.

لیمیت اوردر

منبع: Kucoin

ارسال دیدگاه

درآمد به دلار
+
درآمد به دلار