اکنون حدود یک دهه از تولد اولین ارز دیجیتالی به نام بیت کوین گذشته است. هرچند که این ارز دیجیتالی بی رقیب ترین و مشهورترین در دنیا محسوب می شود ولی بسیاری از افراد مایل به سرمایه گذاری روی آن نبوده و تمایل دارند تا بر روی ارزهای دیجیتالی دیگر سرمایه گذاری کنند.

در این مطلب ای کلابز تصمیم گرفتیم تا جدا از شهرت، تمامی ارزهای دیجیتال دارای پتانسیل رشد عالی در سال 2021 را معرفی کنیم تا افرادی که مایل به سرمایه گذاری روی ارزهای دیگر یا آلت کوین ها هستند، این فرصت را از دست ندهند.

حدود 7000 ارز دیجیتالی به غیر از بیت کوین وجود دارد که همین تعداد زیاد می تواند تصمیم گیری برای انتخاب و سرمایه گذاری را کاری دشوار کند. به همین خاطر 7 ارز دیجیتالی با پتانسیل سود بیشتر را خدمتتان معرفی خواهیم کرد.

 

1. بیت کوین (BTC)

بیت کوین

اکنون بازار به جایی رسیده است که بیشتر بازار تمایل به سرمایه گذاری روی بیت کوین دارد، در نتیجه به هیچ وجه نمی توان این ارز دیجیتالی خوش شهرت را نادیده گرفت. تاریخچه قیمتی بیت کوین حرفهای زیادی برای گفتن دارد. از سال 2009 که اولین بیت کوین ها استخراج شدند، بیت کوین خواب این را هم نمیدید که روزی به قیمت 20,000$ هزار دلار در سال 2017 برسد.

از طرف دیگر هیچکسی فکرش را هم نمی کرد که بیت کوین مجدداً تا رقم 3,234$ دلار سقوط کند و فرصت فوق العاده ای را برای سرمایه گذاری به وجود آورد. زیرا هرکسی که موفق به خرید در بازار ریزشی آن زمان شده بود اکنون می توانست از بیت کوین 40,000$ هزار دلاری هم لذت ببرد.

اکنون هم دامیننس بیت کوین به 69% درصد از بین 1 تریلیون دلار شناور رسیده و همین نشان دهنده مقبولیت بیش از حد بیت کوین است. در نتیجه بهتر است این ارز دیجیتالی را نادیده نگیرید و بخشی از سرمایه خود را در فرصت مناسب و زمان ریزش بیت کوین به آن اختصاص دهید.

 

2. بیت کوین کش (BCH)

ارزهای دیجیتالی مثل بیت کوین وضعیت قابل پیش بینی بر روی شبکه بلاکچین دارند، زیرا اطلاعات در مورد تراکنش ارزهای دیجیتال در قالب «بلوک ها» بر روی شبکه ذخیره سازی می شوند. با رشد یک ارز دیجیتالی آرام آرام بلوک های اطلاعاتی پر شده و کم کم تراکنش های بیت کوین کندتر شده و هزینه تراکنش نیز افزایش می یابد.

همین موضوع باعث شد تا بعضی از توسعه دهندگان بیت کوین به فکر راه حلی مؤثر برای کاهش میزان اطلاعات در هر بلوک بیفتند اما همزمان بعضی ها مخالف تغییر در ذات ارزهای دیجیتال بودند. با وجود تمامی مخالفت ها این موضوع باعث شد تا در آگوست 2017 نسخه ای اختصاصی از بیت کوین با نام بیت کوین کش به وجود بیاید.

ارز دیجیتال بیت کوین کش بلوک هایی دارد که می تواند تا 8 مگابایت اطلاعات در خود ذخیره کرده و با سرعت بیشتر و هزینه تراکنش کمتر کار بیت کوین را انجام دهد. درست است که بیت کوین کش از جد خودش بیت کوین تازه کار تر است اما با توجه به ویژگی های عملکردی خوبی که دارد ممکن است به رقیبی برای بیت کوین تبدیل شود.

 

4. لایت کوین (LTC)

ارزهای دیجیتال ممکن است برای افرادی که درک درستی از عملکرد تراکنش ارزها نداشته باشند، پیچیده و غیر قابل فهم به نظر برسد. اما لایت کوین با هدف تغییر ذهنیت افراد پا به دنیای ارزهای دیجیتالی گذاشت. لایت کوین که توسط چارلی لی به وجود آمد در حقیقت نسخه «لایت» یا به فارسی سبکی از بیت کوین است که اگر بیت کوین را طلا درنظر بگیریم، لایت کوین از جنس نقره خواهد بود.

ارز دیجیتالی لایت کوین بسیاری از ویژگی های بیت کوین را دارد ولی تغییراتی در عملکرد آن به وجود آمده است. به عنوان مثال تأیید هر تراکنش بیت کوین ممکن است حتی 10 دقیقه هم زمان ببرد، اما لایت کوین در بدترین حالت می تواند بعد از 3 دقیقه تراکنش خود را تکمیل کند.

از طرف دیگر استخراج لایت کوین بسیار ساده تر از بیت کوین بوده و می توان با یک سیستم ساده و کمترین تجهیزات هم اقدام به استخراج لایت کوین کرد.

 

5. اتریوم (ETH)

اتریوم

اگر نگاهی به فلسفه اصلی به وجود آمدن ارزهای دیجیتال بیندازیم، متوجه می شویم که این رمز ارزها با هدف غیرمتمرکز سازی واحدهای پولی به وجود آمدند. اما جالب است بدانید که اتریوم پا را از این هم فراتر گذاشته و هدف اصلی خلق اتریوم، دسترسی به اینترنت غیرمتمرکز و جایگزینی سرورها با سیستم جهانی از نودها (گره ها) است.

اتریوم به سرعت بعد از به وجود آمدن تبدیل به ارز دیجیتالی دوم بعد از بیت کوین شده و همین نشان دهنده پتانسیل بالای این ارز دیجیتالی است. البته اتریوم کاربردهای زیادی دارد و یکی از دلایل محبوبیت آن نیز همین کاربردی بودن شبکه آن است. اکنون شبکه اتریوم به عنوان میزبانی برای سایر ارزهای دیجیتال جدید نیز عمل می کند و همین نکته مثبت اتریوم است.

 

6. بایننس کوین (BNB)

بایننس کوین

همانند اتریوم که در بخش قبلی خدمت شما معرفی کردیم، بایننس کوین هم فراتر از یک ارز دیجیتالی است. در حقیقت بایننس کوین ابتدا بر روی شبکه اتریوم به وجود آمده بود اما این تا زمان به وجود آمدن صرافی غیرمتمرکز بایننس یا همان DEX در سال 2017 بود. بایننس دکس یک پلتفرم غیرمتمرکز است که کاربران تنها اقدام به خرید و فروش بایننس کوین نمی کنند و می توانند با استفاده از بی ان بی یا همان بایننس کوین، دیگر ارزهای دیجیتال را به یکدیگر تبدیل کنند.

همین موضوع باعث شده تا بایننس دکس از نظر حجم معاملات تبدیل به بزرگترین صرافی ارزدیجیتال در دنیا شود. نکته مهم دیگر امکان تخفیف گرفتن کاربران برای هزینه تراکنش ها در صورت استفاده از بایننس کوین است که همین می تواند باعث افزایش استفاده کاربران از این ارزدیجیتالی شود.

 

7. ترون (TRX)

ترون

سال گذشته باعث شد تا انقلاب بزرگی در صنعت سرگرمی دنیا به وجود بیاید و همه افراد در قرنطینه به دنبال سرگرمی خانگی باشند. همین باعث شد تا ترون بتواند از این فرصت که همیشه به دنبال آن بود به بهترین نحو ممکن استفاده کند. در نتیجه ترون پلتفرمی بر پایه بلاکچین به صورت غیرمتمرکز ایجاد کرد تا بتوان بر روی آن محتوا به اشتراک گذاشت.

و این در حالی بود که بسیاری از شرکت های سرگرمی سود خود را از طریق فروش اطلاعات شخصی کاربران خود کسب می کردند و ترون حرف جدیدی برای کاربران داشت. ترون با حفظ اطلاعات شخصی کاربران به آن ها اجازه می داد تا از محتوای خود به صورت مستقیم در شبکه Tronix کسب درآمد کنند.

درست است که همه ترون را با اسم جاستین سان می شناسند و اصلاً مهم نیست چه حسی نسبت به این شخص دارید. اما کاربردی بودن این ارز دیجیتال می تواند باعث شهرت روز افزون این ارز دیجیتالی شود. شاید در آینده ترون باعث سرنگونی سیستم پخش فیلم نتفلیکس نشود اما بدون شک برای سرمایه گذاری انتخاب خوبی است.

 

منبع: money.usnews.com

ارسال دیدگاه

درآمد به دلار
+
درآمد به دلار