به دنبال بهترین کیف پول های ارز دیجیتال هستید تا انتخاب نهایی خود را انجام دهید؟

حالا که تصمیم گرفته اید به طور جدی وارد ارز دیجیتال شوید، باید کیف پول مناسبی را برای خود برگزینید تا رمز ارزهای خود را در آن نگهداری کنید. اما واقعا بهترین کیف پول های ارز دیجیتال کدام است؟

در این مطلب از سایت ای کلابز تصمیم داریم تا برترین کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری، نرم افزاری و موبایلی را به شما معرفی کنیم تا خودتان از بین آن ها یکی را انتخاب کرده و کسب و کار خود را آغاز کنید.

 

کیف پول های ارز دیجیتال

کیف پول های ارز دیجیتال در حقیقت مثل کیف پول واقعی شما هستند که در آن پول های خود را نگهداری می کنید. در نتیجه هرکسی که علاقمند به داشتن ارز دیجیتال و خرید و فروش با آن است باید یک کیف پول ارز دیجیتال داشته باشد.

البته تفاوت مهم کیف پول های ارز دیجیتال با کیف پول های معمولی داشتن رمز و اطلاعات لازم برای دسترسی است. اگر شخصی بخواهد به کیف پول ارز دیجیتال شما دسترسی پیدا کند بدون رمز عبور دسترسی به آن غیر ممکن خواهد بود. در حال حاضر کیف پول های ارز دیجیتال مختلف آنلاین، آفلاین، موبایلی، سخت افزاری و … وجود دارد که در این مطلب برترین ها را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.

 

کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری

یکی از امن ترین راه های دنیا برای نگهداری از ارزهای دیجیتال و سرمایه گذاری روی آن استفاده از کیف پول های سخت افزاری است که به آن «Cold storage» یا سردخانه هم گفته می شود. نه! اشتباه نکنید این سردخانه به معنی جایی نیست که مرده ها در آن نگهداری می شوند! این به معنی این است که کیف پول آفلاین بوده و امنیت بیشتری نسبت به کیف پول های داغ یا «hot storage» ها دارد. منظور از کیف پول داغ هم کیف پولی است که به اینترنت متصل بوده و به صورت آنلاین استفاده می شود.

ظاهر کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری بسیار شبیه فلش های حافظه یا همان فلش USB ها است، البته سطح امنیت کیف پول با فلش واقعاً غیرقابل مقایسه است. یعنی اگر کسی رمز کیف پول سخت افزاری شما را نداشته باشد به هیچ وجه امکان دسترسی به آن را نخواهد داشت. حتی اگر خود شما هم رمز را نداشته باشید، هیچگاه قادر نخواهید بود تا به پول های دیجیتالی خود دسترسی پیدا کنید.

البته کیف پول های سخت افزاری بدی هایی هم دارد. مثلاً اگر کیف پول سخت افزاری شما دچار آسیب دیدگی یا ضربه اساسی شود، دیگر هیچ کسی قادر به احیا کردن آن نخواهد بود و ارزهای دیجیتال خود را از دست خواهید داد. حتی ممکن است کیف پول سخت افزاری شما از جیب تان بیفتد و دیگر نتوانید آن را پیدا کنید.

اما بعضی از کیف پول های جدید مثل Ledger Nano S بعد از گم شدن نیز با استفاده از رمز کلمات خود قابل بازیابی خواهد بود.

یکی دیگر از نکات منفی کیف پول های سخت افزاری قیمت بالای آن نسبت به کیف پول های دیجیتال و داغ است. در حال حاضر در ایران باید برای خرید کیف پول دیجیتالی حداقل 2 میلیون تومان هزینه کنید.

 

1.کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری: لجر نانو اس (Ledger Nano S)

در حال حاضر کیف پول دیجیتالی لجر نانو اس یکی از مشهورترین و قابل اعتمادترین کیف پول های دنیا است. این کیف پول سخت افزاری از بیش از 1500 ارز دیجیتالی مطرح دنیا پشتیبانی کرده و هر روز در حال گسترش این لیست هزار و پانصد عددی است. البته یکی از دلایل اصلی پیشنهاد لجر امنیت بالای آن است.

این کیف پول آفلاین بوده و تنها با کلید خصوصی (Private Key) قابلیت دسترسی به آن را خواهید داشت. علاوه بر این 24 کلمه به صورت رمز در اختیارتان قرار می گیرد که می توانید در صورت آسیب دیدن کیف پول لجر نانو اس یا دزدیده شدن و گم شدن آن، کیف پول خود را به طور کامل بازیابی کنید.

البته Ledger Nano S، نسخه جدیدتری با نام Ledger Nano X دارد که چندین به ویژگی به آن اضافه شده و صفحه نمایش بزرگتری دارد.

در حال حاضر قیمت Ledger Nano S در ایران، حدود 1 میلیون 700 هزار تومان است که اگر به دنبال امنیت بیشتر هستید حتماً این کیف پول را انتخاب کنید.

 

2.کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری: ترزور (Trezor Wallet)

یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری که خرید آن را پیشنهاد می کنیم، کیف پول ترزور است که بعضی ها سر بهترین بودن آن قسم می خورند. زیرا این کیف پول به ضد گلوله بودن و امنیت بسیار بالا مشهور است. کیف پول ترزور در حال حاضر از سیستم عامل ویندوز، لینوکس و مکس پشتیبانی کرده و دارای کیف پول اندرویدی مخصوص ولت سخت افزاری خود نیز هست.

کیف پول های ارز دیجیتال

این کیف پول با توکن های ERC-20 سازگار بوده و دارای اعتبار سنجی دو مرحله ای و رمز عبور اپلیکیشن است. علاوه بر این کیف پول ترزور از ارزهای دیجیتال متنوعی مثل دش، بیت کوین و اتریوم پشتیبانی می کند.

با خرید این کیف پول، امنیت، آرامش و آسودگی را تجربه خواهید کرد زیرا کاربری راحتی داشته و تنها با اتصال آن به USB سیستم می توانید از آن استفاده کنید. اندازه کیف پول ترزور نیز کوچک بوده و به اندازه یک کف دست است.

در حال حاضر قیمت کیف پول ارز دیجیتالی Trezor، حدود 1 میلیون 650 هزار تومان است.

 

3.کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری: کیپ کی (KeepKey)

کیف پول کیپ کی یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری توصیه شده برای نگهداری ارز دیجیتال است. کیف پول کیپ کی دارای صفحه نمایش بزرگ و بدنه پلی کربناتی است که به خاطر صفحه بزرگ آن می توان با صفحه نمایش آن بدون بالا و پایین کردن صفحه تمامی آدرس ارسال و دریافت ارز دیجیتال را با یک دکمه مشاهده کرد.

کیف پول های ارز دیجیتال 2

کیف پول KeepKey نیز از امنیت بسیار خوبی برخوردار بوده و دارای Pin code و کلمات ریکاوری است. نکته بسیار مهم در مورد این کیف پول این است که پین کد را بعد از زمان مشخصی تغییر داده و دیگر برنامه های مخرب نمی توانند پین کد شما را کپی کرده و به دارایی دیجیتال شما دستبرد بزنند.

در حال حاضر ولت کیپ کی با قیمتی حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان خرید و فروش می شود که نسبت به کیف پول های دیگر بسیار مقرون و به صرفه است.

 

کیف پول های ارز دیجیتال نرم افزاری

خب حالا که با بهترین کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری آشنا شدیم، بهتر است به سراغ کیف پول های نرم افزاری یا کیف پول داغ برویم. یکی از بزرگترین معایب کیف پول های نرم افزاری این است که به علت دسترسی آن ها به اینترنت، امکان هک شدن آن ها از راه دور امکان پذیر است.

اما اگر قصد دارید با حجم کم کار ارزهای دیجیتال خود را شروع کنید، بهترین گزینه برای شما همین کیف پول های نرم افزاری خواهد بود.

 

1.کیف پول های ارز دیجیتال نرم افزاری: Coinbase

شاید بسیاری از طرفداران ارز دیجیتال کوین بیس را به عنوان یک صرافی بشناسند. اما جالب اینجاست که این صرافی کیف پول نرم افزاری نیز دارد که می توان از آن برای نگهداری ارزهای دیجیتالی استفاده کرد.

صرافی کوین بیس

درست است که کیف پول های نرم افزاری به اندازه کیف پول های سخت افزاری قابل اطمینان نیستند، اما با خیال راحت و بدون پرداخت هزینه می توانید آن را دانلود کرده و استفاده کنید. البته بهتر است قبل از انتقال پول به این کیف پول در مورد تحریم بودن یا نبودن ایران، اطلاعات کافی به دست آورید و سپس پول خود را به آن انتقال دهید.

علاوه بر این استفاده از این کیف پول ها دارای هزینه تراکنش (3.75%) است. البته صرافی کوین بیس کیف پول نسخه اندرویدی و IOS نیز دارد که می توانید از آن ها نیز استفاده کنید. البته اگر هر روز قصد ترید کردن دارید، می توانید بخشی از ارزهای دیجیتال خود را داخل کیف پول سخت افزاری نگهداری کرده و مابقی آن را برای تریدهای روزانه خود به کیف پول نرم افزاری انتقال دهید.

 

2.کیف پول های ارز دیجیتال نرم افزاری: Electrum

یکی دیگر از کیف پول های کمتر شناخته شده الکتروم است که جزء بهترین ها نیست و کمتر استفاده از آن را توصیه می کنیم. در حال حاضر کیف پول نرم افزاری الکتروم برای ویندوز، مکینتاش و لینوکس قابل نصب است اما استفاده از آن نیاز به فرد فنی و آشنا به ارزهای دیجیتال خواهد داشت. در نتیجه اگر در ارزهای دیجیتال تازه کار هستید، به هیچ وجه نصب این کیف پول را به شما توصیه نمی کنیم.

کیف پول الکتروم

احتمالاً با خودتان می گویید چرا باید اصلا کیف پول الکتروم وجود داشته باشد وقتی هیچ امتیازی ندارد. خب نکته اصلی اینجاست که در کیف پول الکتروم می توانید هزینه تراکنش را به صورت دستی تنظیم کنید. مثلاً در زمان هایی که شبکه بیت کوین شلوغ است، می توانید با افزایش هزینه تراکنش انتقال خود را با سرعت بیشتری انجام دهید یا بالعکس.

 

2.کیف پول های ارز دیجیتال نرم افزاری: Exodus

کیف پول نرم افزاری اکسودوس یکی از زیباترین و کاربر پسندترین کیف پول های دنیاست که از چندین ارز دیجیتال مثل بیت کوین، اتریوم، لایت کوین، دوج کوین و دش پشتیبانی می کند. علاوه بر این دارایی های شما را به صورت نموداری برایتان نمایش داده و می توانید تغییرات مورد علاقه خودتان را روی ظاهر کیف پول خود اعمال کنید.

کیف پول اکسودوس

یادتان باشد که استفاده از ولت های نرم افزاری دسکتاپ مثل اکسودوس برای همه مناسب نبوده و اگر مقادیر زیادی بیت کوین و ارز دیجیتال نگهداری می کنید. بهتر است به سراغ کیف پول های سخت افزاری معرفی شده در ابتدای مقاله بروید.

 

کیف پول های ارز دیجیتال موبایلی

مشهورترین کیف پول های ارز دیجیتال دنیا، کیف پول های موبایلی هستند. این کیف پول ها همیشه و همه جا در دسترس بوده و می توانید بدون هیچ هزینه ای همین الان یکی از آن ها را روی گوشی خود نصب کنید.

 

1.کیف پول های ارز دیجیتال موبایلی: Trust Wallet

یکی از بهترین کیف پول های موبایلی موجود تا این لحظه، کیف پول تراست ولت است که مربوط به صرافی مطرح بایننس است. این کیف پول پشتیبانی فوق العاده ای داشته و می توانید به راحتی آن را از گوگل پلی دانلود کنید.

کیف پول تراست ولت

در حال حاضر تراست ولت از بیش از 40 شبکه بلاکچین پشتیبانی می کند که این به معنی پشتیبانی از هزاران ارز دیجیتال و توکن موجود در بازار ارزهای دیجیتال است. به زبان دیگر اگر می خواهید ارز دیجیتالی را نگهداری کنید که تقریباً ناشناخته است، بد نیست اول از همه به سراغ تراست ولت بروید و لیست توکن های آن را بررسی کنید.

یکی از مزایای این کیف پول غیر متمرکز بودن آن است که باعث می شود تا هیچ شرکت و مؤسسه ای نتواند به اطلاعات شخصی شما و میزان موجودی تان دسترسی پیدا کند. این کیف پول حتی دارای کارت های پرداخت مخصوص است که متأسفانه در ایران قابل استفاده نیست.

 

2.کیف پول های ارز دیجیتال موبایلی: Coinomy

یکی دیگر از کیف پول های ارز دیجیتال معروف و پر استفاده در ایران کوینومی است. بیشتر ایرانی ها به علت راحتی استفاده و انتقال در این اپلیکیشن از این کیف پول برای نگهداری ارزهای دیجیتال خود استفاده می کنند. البته لازم است در همین ابتدا بگوییم که پشتیبانی این کیف پول تعریف چندانی نداشته و به هیچ وجه با تراست ولت قابل مقایسه نیست.

اما تعداد ارزهای دیجیتال پشتیبانی شده در کیف پول کوینومی بالاست و می توان توکن و ارزهای دیجیتال مختلفی را در آن نگهداری کرد. همچنین هزینه تراکنش برای ارسال بیت کوین و ارزهای دیجیتال قابل تغییر بوده و می توانید از بین گزینه هایی که در اختیارتان قرار می گیرد، سرعت و هزینه انتقال ارز دیجیتال خود را انتخاب کنید.

 

منبع: bitdegree

ارسال دیدگاه

درآمد به دلار
+
درآمد به دلار