دیگر چندماهی از مهاجرت کاربران ایرانی از بایننس گذشته و احتمالاً بسیاری از افراد وارد صرافی های جدیدی همچون کوکوین و کوینکس شده اند. اما اینطور معلوم است هنوز هیچ صرافی نتوانسته آن طور که باید جایگزین بایننس باشد و هنوز هم جای صرافی خوب و حرفه ای همچون Binance در بین تریدرهای اسپات و فیوچرز خالی است.
البته صرافی کوکوین و کوینکس فقط به علت کمبود امکانات یا حرفه ای نبودن باعث نارضایتی کاربران نشده اند و مشکلات جدی تر از این موارد است. حتی شاید به خاطر مشکلاتی که برای خودتان به وجود آمده باشد، ترید در صرافی های ایرانی را هم امتحان کرده باشید. اما متأسفانه هر تریدری بعد از یکبار ترید در داخل صرافی های ایرانی متوجه اشتباه خود خواهد شد.
به همین خاطر در این مقاله تصمیم داریم تا مشکلات صرافی کوکوین و کوینکس را برایتان توضیح دهیم تا بتوانید با اطمینان بیشتری ترید کنید.
مشکلات صرافی کوکوین و کوینکس
1. حجم کم معاملات (Low Trading Volume)
یکی از مهم ترین مشکلاتی که یک تریدر می تواند در حین ترید کردن با آن روبرو شود مبحث نقد شوندگی و حجم کم معاملات ارزهای دیجیتال لیست شده داخل صرافی است. یکی از مشکلات اصلی صرافی های ناشناخته ای مثل کوکوین و کوینکس حجم پایین معاملات است.
شاید در حین معامله ارزهای دیجیتال شناخته شده ای همچون بیت کوین، اتریوم یا دوج دچار مشکل نشوید ولی بدون شک در بعضی از کوین های کم تر شناخته شده یا تازه لیست شده ممکن است با مشکلات حجم در حین خرید یا فروش مواجه شوید که اصلاً تجربه خوشایندی نیست.
زمانی را تصور کنید که مشغول ترید روی ارز دیجیتالی هستید که به تازگی لیست شده و سود بسیار زیادی از آن نصیب شما شده اما هنگامی که قصد فروش آن را دارید هیچ خریداری برای آن داخل صرافی کوکوین و کوینکس وجود ندارد. یا بالعکس زمانی که قصد خرید یک کوین یا توکن پرپتانسیل را دارید هیچ مقداری از آن داخل صرافی کوکوین و کوینکس برای خرید وجود ندارد.
2. اعتبار پایین
اگر جستجوی ساده ای در داخل اینترنت در مورد صرافی کوکوین و کوینکس انجام دهید متوجه مشکلات بیشتر این صرافی ها خواهید شد. یکی از این موارد اعتبار پایین و غیرقابل اعتماد بودن این صرافی ها است. به عنوان مثال بعد از جستجو در مورد اعتبار صرافی کوینکس با مقالات زیادی مبنی بر اسکم بودن این صرافی مواجه خواهید شد.
بسیاری از منابع خبری و سایت های اعتبارسنجی صرافی، کوینکس را یک صرافی بدون اعتبار و ناشناخته عنوان می کنند که اسکم است. اما براساس اطلاعات درج شده در داخل وب سایت های اطلاعاتی ظاهراً این صرافی در هنگ کنگ مشغول به فعالیت است. هنگ کنگ بخش ویژه اداری چین است و همانطور که می دانید چین با ارزهای دیجیتال مشکلات زیادی داشته و دائماً مشغول تحریم ارزهای دیجیتال است. در نتیجه فعالیت این صرافی در داخل هنگ کنگ کمی عجیب و غیرقابل باور است.
اگر در مورد صرافی کوکوین Kucoin نیز جستجوی ساده ای داشته باشیم متوجه می شویم بر اساس جزئیات درج شده داخل سایت های اطلاعاتی در سنگاپور مشغول فعالیت است. این در حالی است که چند روز گذشته سنگاپور فعالیت بایننس در کشور خود را غیرقانونی و بدون مجوز اعلام کرد.
در نتیجه با جستجوی بیشتر متوجه می شویم که سایت کوکوین نیز یک بار در سال 2020 دامین مربوط به سایت صرافی کوکوین را به صورت کامل مسدود کرده بوده است که می توانید جزئیات این خبر را در داخل این آدرس مطالعه بفرمایید : مسدودسازی دامین صرافی کوکوین
نکته بسیار جالب در تیتر این خبر پرس و جو و گشتن خبرنگاران و مقامات سنگاپوری برای یافتن کارکنان و تیم این صرافی است که متأسفانه موفق به یافتن آنها در مکان مشخصی در کشور سنگاپور نشده اند!
3. از دسترس خارج شدن سایت در زمان شلوغی
صرافی کوکوین یکی از مشهورترین صرافی های دنیا از نظر باگ و مشکلات در هنگام ریزش یا رشد بیت کوین و ارزهای دیجیتال است. به نحوی که هربار که بیت کوین دچار ریزش یا افزایش قیمت شده این صرافی با مشکل روبرو شده و کاربران دیگر قادر به ورود یا برداشت از این صرافی نبوده اند.
زمانی که در سایت https://downdetector.com/ وضعیت صرافی کوکوین از نظر عملکرد و خارج شدن از دسترس را بررسی می کنیم در بیشتر ماه ها حداقل یک بار به طور کامل از دسترس خارج شده و در بعضی از ماه ها این مشکل تا 3 بار هم به وجود آمده است.
زمانی که قصد داشتیم وضعیت از دسترس خارج شدن کوینکس را در این سایت بررسی کنیم متأسفانه متوجه شدیم که هیچ سایت اطلاعاتی در زمینه صرافی ها از کوینکس پشتیبانی نکرده و حتی این صرافی را به رسمیت نمی شناسد. در نتیجه اطلاعاتی در مورد از دسترس خارج شدن صرافی کوینکس Coinex وجود نداشته و صرفاً می توان به گزارش کاربران در این مورد بسنده کرد.
4. باگ صرافی کوکوین و کوینکس
یکی از مهم ترین مشکلات تریدرها در حین کارکردن با صرافی کوکوین و کوینکس مسائل مربوط به حد ضرر و حد سود صرافی کوکوین و کوینکس است. در موارد بسیاری کاربران با پیام به ادمین های بخش پشتیبانی ای کلابز شکایات خود را در در مورد کوکوین و کوینکس به ثبت رسانده اند.
در بین این شکایات بیشترین موارد گزارش شده مربوط به عدم فعال شدن استاپ لاس و حد ضرر در حین ترید کردن بوده است. در موردی دیگر یکی از کاربران صرافی کوینکس با وجود اینکه در اپلیکیشن کوینکس پوزیشن خود را بسته بود، بعد از 2 روز هنگام مراجعه به سایت این صرافی متوجه شده است که هنوز پوزیشن باز دارد و پوزیشن بسته نشده است.
البته یکی دیگر از بزرگترین اشتباهاتی که در حین ترید در این صرافی با آن مواجه خواهید بود استفاده از قابلیت فروش در قیمت مارکت است. کوکوین و کوینکس با فروش ارز شما بر روی قیمت هایی که اصلاً وجود نداشته یا مربوط به ساعاتی قبل هستند، ضرر بسیار زیادی به شما خواهند رساند.
5. هک صرافی کوکوین و کوینکس
اگر نگاهی به تاریخچه هک صرافی کوکوین بیندازیم متوجه می شویم که این صرافی تجربه هک 250 میلیارد دلاری را دارد. به نحوی که با افزایش خسارت های اعلامی از سمت این شرکت این هک تبدیل به سومین هک بزرگ در تاریخ دنیا شده است.
این موضوع که Hot wallet صرافی دارای چنین مبلغی از ارز دیجیتال بوده موضوع عجیبی است و اینکه فقط یک کاربر از یک کامپیوتر توانسته به تمام این میزان دسترسی داشته باشد موضوع عجیبی است و طبق ادعای بعضی از سایت ها ظاهراً رد پای کارمندان این صرافی در این سرقت بزرگ دیده شه است. البته احتمال دیگر نداشتن کنترل بر روی دارایی های داخلی این صرافی است که باعث رقم خوردن این هک عظیم در یک صرافی نسبتاً کوچک شده است.
صرافی کوینکس نیز با وجود به رسمیت شناخته نشدن، اخبار زیادی در مورد هک این صرافی وجود دارد. در این هک کیف پول سرور این صرافی هک شده و تمامی بیت کوین های موجود در آن برداشت شده است.